Indhold

The New School of Healing

– individuelt spirituelt coachingforløb i livsmestring med personlig kontakt – hver gang!

Det er vigtigt, at du mærker din egen kraft og indflydelse
Din trivsel betyder alt for din succes – personligt og professionelt
Vil du lære hvordan?

Det bliver dit potentiale, der kommer til at udvikle dig, så du får det optimale ud af din tid og dine ressourcer.

Et forløb med dyb personlig udvikling, undervisning i essentielle behandlermetoder samt sparring og øvelse med supervision.
Et forløb, der er åbent og fleksibelt, så du får det med, som lige netop du har brug for.

Dette får og lærer du:

 • Underbevidsthedshealing
 • Fysisk healing med eventuel Traumeforløsning
 • Udgangspunkt og Behandlermetoder
 • Initieringer til Reiki I og Reiki II
 • Healing af Nervesystemet
 • Håndtering af Mørke, Deling af Smerte og Sorg, Smertehåndtering
 • Udvidet Klarsyn
 • Underbevidsthedshealing
 • Traumeforløsning
 • Mester-Initiering
 • Arbejdsfelt
 • Øvelse og erfaring med supervision
 • Etik, moral og formidling

Det kan også deles op i 3 moduller ellers tages som et:

Heal dig selv – oprydning og selvopretholdelse
Heal andre – metoder til dit virke som ny eller etableret
Undervis – lær eller raffinér det at undervise

Kontakt mig, hvis du gerne vil høre mere om forløbet pr. e-mail til: mail@nielspeterbach.com eller pr. telefon på: 2019 2221


5 af 5 stjerner fra Sophy Louise Ørsted Nebel

Fra første gang jeg mødte Peter har jeg næret en dyb respekt for det han er og kan. Han er en ydmyg mester, en fantastisk healer og en vidunderlig underviser. Hans ligefremme væsen, og no bullshit tilgang til tingene tiltaler mig virkelig meget. Han lægger ikke fingre imellem, udviser den største respekt, men siger det som det er, hvad end det er, for det er deri den største læring ligger…

… Peters undervisning er ind til benet, til kernen og med fuld fart på! Han er tilstede i det der skal gøres, og super fleksibel hvis noget skal ændres…

Jeg føler mig holdt og støttet. Jeg føler mig guidet og hjulpet. Peters nærvær og udstrakte hånd hjælper i den grad mig, med at turde træde ud på den spirituelle vej, der er min. Det er fantastisk at have en lærermester som jeg stoler på…

… Jeg er ydmyg, storsmilende og fuld af glæde og taknemmelighed over at være på forløbet The New School of Healing. Jeg giver de største anbefalinger!
Hvis det resonerer bare en smule med dig, så kast dig ud i det!

Det er en kæmpe gave til dig selv. ❤️ Sofie

 

”Jeg elsker at undervise og se mennesker udvikle sig. Jeg har set et meget dybt mørke i mit eget liv, og jeg var totalt styret af det, men jeg har lært at håndtere det og rejst mig.
Jeg kan se den samme styrke i dig.
I dag er jeg selvstændig, og jeg lever af at undervise og hjælpe andre. Jeg vil gerne lære dig at kunne mestre dit liv – komme i trivsel og få succes – personligt og professionelt.”

Det bliver et meget transformerende forløb for dig – som menneske og som hjælper.
Du bliver specialist ud fra dit helt eget potentiale. Ved at kende dit potentiale, dine naturlige evner, men også din personlige bagage – dine forsvarsmekanismer og årsagen dertil, kommer du til at tiltrække de mennesker, du kan hjælpe. Du får på den måde ved hjælp af walk the walk og learning by doing – lært hvad du kan, og hvordan du kan hjælpe dig selv og andre.
Det er for dig, der ønsker dyb personlig udvikling og for dig, som gerne vil arbejde med andre mennesker.
Det er et intenst forløb, hvor dine unikke kompetencer og behov er i centrum. Der bliver brugt tid på at lære det helt essentielle. Dermed vil der være et stort udbytte og en stor anvendelighed for dig personligt, men også som hjælper. Et nyt udgangspunkt hvorfra du kan mestre dig selv og nogle metoder, så du kan arbejde, også imens du selv er under udvikling.
Du får altså et nyt og godt udgangspunkt – som menneske og som hjælper.

Kontakt mig, hvis du gerne vil høre mere om forløbet pr. e-mail til: mail@nielspeterbach.com eller pr. telefon på: 2019 2221

Der er god plads til dig og din udvikling

Undervisningen er én til én sessioner, hvor vi kigger på din personlige udvikling, men også på dine specifikke kompetencer i forhold til at hjælpe andre. Du lærer at håndtere dit eget, så du kan trives og få succes.
På dette forløb får du udelukkende individuel undervisning ud fra dit potentiale med øvelse og supervision.
Du kommer til at kende dig selv rigtig godt, så du lettere kan leve og ikke er styret af for eksempel stress, angst eller depression. Således kan du fokusere mere på andre ting i livet, og blive en rigtig god hjælper og tiltrække præcis dem, du kan hjælpe og på den måde få succes – som menneske og som hjælper.
Fordelen ved én til én sessionerne er, at du i kommer dybden med din personlige udvikling og dine unikke hjælperkompetencer.

Et spirituelt forløb skal være åbent og fleksibelt

Hvad der vil komme, og hvordan forløbet vil folde sig ud, er eller skal ikke være givet helt fast på forhånd.
Kun på denne måde kan det blive det bedste forløb for dig.
Selvom der er et pensum, så skal der være plads til opdateringer og ændringer undervejs, så forløbet følger med tiden, så du får de seneste metoder, men også så du udvikler dig i det, der er aktuelt for dig.
Undervisningen bliver åben på den måde, at der bliver taget hånd om det, der skal gøres, før vi kan arbejde videre med kompetencerne og de forskellige metoder. Det kan være forskellige healinger eller kompetenceudvekslinger imellem dig og underviser eller hjælp og opgraderinger udefra.
Forløbet er åbent og fleksibelt, så du kommer til at lære det, der er aktuelt og relevant.

Dine unikke kompetencer bliver belyst i arbejdet med dig selv, når du øver dig med underviser eller eventuelt med dine egne prøveklienter. Således bliver du hele tiden opgraderet, og så kan du selv udvikle dig indenfor de ting, du møder i dig selv og dine klienter.

Det bliver således dit potentiale, der kommer til at udvikle dig. På denne måde får du også håndteret din egen bagage og mulighed for at ændre, det du måske har fortalt dig selv og levet efter igennem lang tid.
Derfor er der i starten af forløbet inkluderet to sessioner hos underviser med Underbevidsthedshealing – der forløser dine forsvarsmekanismer og Fysisk healing med eventuel Traumeforløsning – der renser ud i dit system, og gør det muligt for dig at slippe usunde overlevelsesstrategier. Disse to sessioner viser dig, hvad rodårsagen er til dine forsvarsmekanismer, og hvilke senfølger det kan have givet – disse bliver healet, renset ud og forløst.
Så kan du bevæge dig friere med mere overskud og bruge din energi på ting, der rykker for dig.

Kontakt mig, hvis du gerne vil høre mere om forløbet pr. e-mail til: mail@nielspeterbach.com eller pr. telefon på: 2019 2221

Din underviser

” Mit drive er at motivere mennesker således at alle laver det, de er bedst til, og det de gerne vil.
Det gør jeg ved hjælp af et individuelt forløb med udvikling, undervisning og sparring – personligt og professionelt.

På den måde kan verden blive et bedre sted for alle, og så kan vi bedre komme ind i forståelsen af at vi er én.

Jeg tror på, at vi er én, at vi ikke er adskilt – at intet er adskilt. Ved at hjælpe mennesker med at forstå – vi er én, kan vi være med til at skabe forandring i hjertet hos mennesker, og få dem til at elske sig selv, andre og alt omkring dem.

Det er min passion, og derfor har jeg blandt andet lavet forløb”

Niels Peter Bach er født i Herning d. 3. april 1976.

Siden 2009 har han arbejdet med indiansk spiritualitet og deltaget i adskillige svedehytter, vision-quests, ceremonier og som supporter ved en soldans i South Dakota.

Siden da har interessen for Østens visdom også vundet indpas i form af: Reiki, Yoga og Zen-Shiatsu.

I 2015 stod han i en livskrise, hvor det var stress, angst og depression, der lagde dagsordenen. Han søgte hjælp hos en psykoterapeut, der også arbejdede med healing. Der modtog han selv en Underbevidsthedshealing. Kort tid efter mødte han en læremester, som viste ham hans potentiale – fysisk healing. Siden da har han arbejdet med mennesker i 1:1 sessioner.

I 2016 blev han initieret til Reiki-Mester, og siden da har han haft elever i forløb og holdt forskellige kurser.

I 2017 blev han guidet til  at lære alt det fra sig han kan og bruger i sit arbejde med energi og mennesker.

I dag tilbyder han:

 • 1:1 sessioner
 • Fysisk healing
 • Traumeforløsning
 • Underbevidsthedshealing
 • Forløb
 • Kurser

Kontakt mig, hvis du gerne vil høre mere om forløbet pr. e-mail til: mail@nielspeterbach.com eller pr. telefon på: 2019 2221