1-dagskursus: Solar Plexus Healing

Solar Plexus HealingPå dette heldagskursus vil du mærke dyb kontakt til din solar plexus. Du vil lære og du vil mærke, hvad der ligger der til dig. Din solar plexus bliver healet og forløst, og du vil få adgang til selv at kunne gøre det. Derefter får du adgang til Solar Plexus Healing, så du kan hjælpe andre på samme måde. Ved at heale og forløse solar plexus bliver det nemmere at kunne afbalancere frygten i hverdagen i forhold til, den tid vi lever i.

Når du har hjulpet andre med denne healing, vil de være i stand til at kunne bruge healingen på sig selv.

Frygt er en grundfølelse og vores allierede i dagligdagen. Den hjælper os med at overleve, men den skal ikke styre os. Vi er vokset op og lever i en verden styret af frygt. Frygt styrer mange af de valg, du træffer hver dag. For meget frygt skaber blokering i din solar plexus, så den låser. Når den er låst, begrænser den også både hara- og hjerte chakra.

Dette betyder, at du ikke længere har adgang til at kunne udtrykke dig med din sande identitet. Du kan ikke mærke, hvad du har brug for, du kan ikke rigtig mærke livsglæde, eller hvad du har lyst til, og du kan ikke give dig selv eller andre den rigtige kærlighed.

Du kommer til at kunne mærke din egen kraft igen, og du vil få mulighed for at vise, hvem du er, uden at være begrænset i adgangen til solar plexus, hara- og hjertechakra.

Når du vender tilbage til dagligdagen og eventuelt kommer ud af balance i forhold til frygt, så vil din solar plexus måske blive låst igen. Men nu vil du have lært at låse din solar plexus op igen.

Solar Plexus Healing kan hjælpe dig ud af stress, angst og depression. Stress, angst og depression kommer fra dårligt selvværd, og selvværdet ligger i solar plexus. Så hvis den er blokeret, låst eller i ubalance, har vi slet ikke adgang til selvværdet.

Du behøver ikke at have yderligere forudsætning for at deltage på kurset eller for at kunne bruge energien til at heale med. Healingen er delvis fysisk. Det betyder, at den også healer og forløser fysisk. Giveren lægger sine hænder på modtageren. Derfor vil du også på dette kursus blive initieret til Reiki I. Adgangen til fysisk healing bliver lagt rent ind i alle dine chakraer inkl. hænder, så du bliver en ren kanal. Du får ikke Reiki undervisning, men de fysiske håndstillinger til Solar Plexus Healing.

På denne dag får du altså:

– Chakrabalancerende healing
– Dyb Solar Plexus Healing
– Metoder til brug i forhold til: Stress, angst og depression
– Reiki I initiering
– Fysisk metode til healingen
– Øvelse af metode – give og modtage
– Handout med metode
– Lydfil efterfølgende pr. mail

Hvis du vil have noget ekstra ud af at arbejde med energi, sikre dig selv i at være det rigtige sted til at modtage rene og klare beskeder i forhold til dit arbejde, og at kunne stabilisere din modtager, så er “Udgangspunkt og metoder for behandlere” noget for dig. Det er også en forudsætning at have deltaget på dette kursus for at modtage et Solar Plexus Healer certifikat. 

Tidspunkt:
Kl. 10.00 – 17.00
Der vil være åbent for deltagere fra kl. 09.45.

Sted:
Hos dig eller et sted i nærheden.

Pris: 1.600 kr. pr . deltager

MobilePay: 26215
Kontooverførsel:
Folkesparekassen
Reg.nr. 9860
Konto nr. 652717

Husk at skrive dit navn+SPH+dato på overførslen

Prisen er inkl. snacks, vand og te. Medbring eventuelt selv frokost.

Medbring notesblok

Arrangering og tilmelding:

Ring eller skriv til mig, hvis du kan samle minimum 5 personer, der gerne vil deltage på telefonnr.: 20192221 eller pr mail: mail@nielspeterbach.com, så sætter vi det op.

Tilmelding er først gældende, når du har betalt.

Jeg glæder mig. Vi ses.

God energi til dig – Peter