Om mig

” Mit drive er at motivere mennesker således at alle laver det, de er bedst til, og det de gerne vil.
Det gør jeg ved hjælp af et individuelt forløb med udvikling, undervisning og sparring – personligt og professionelt.
På den måde kan verden blive et bedre sted for alle, og så kan vi bedre komme ind i forståelsen af at vi er én.
Jeg tror på, at vi er én, at vi ikke er adskilt – at intet er adskilt. Ved at hjælpe mennesker med at forstå – vi er én, kan vi være med til at skabe forandring i hjertet hos mennesker, og få dem til at elske sig selv, andre og alt omkring dem.
Det er min passion, og derfor har jeg blandt andet lavet forløb”

Du kan kontakte mig og få hjælp til:
– Smerter i muskler, lemmer og led
– Forløsning af omsorgssvigt og traumer i voksenlivet
– Tilknytningsproblemer og afhængighed
– Identitetsproblemer herunder stress, angst og depression
– Selvopretholdelse
– Undervisning i healing og klarsyn
Du er meget velkommen 🙏 mail@nielspeterbach.com eller pr. tlf: 20 19 22 21

08-03-2018
Betina Østenkær Kristensen – 5-stjerner
Efter en skulderoperation der holdte mig vågen om natten og gav mig voldsomme smerter, tog jeg en beslutning og gik til Niels Peter. Den bedste beslutning længe. Han formåede at heale min skulder, så jeg nu er smertefri og har fået min nattesøvn tilbage. Jeg er blevet en helt anden og kan mærke min krop er kommet i den balance den længe har været væk fra. Er dybt taknemmelig.

Niels Peter Bach er født i Herning d. 3. april 1976.

Siden 2009 har han arbejdet med indiansk spiritualitet og deltaget i adskillige svedehytter, vision-quests, ceremonier og som supporter ved en soldans i South Dakota.

Siden da har interessen for Østens visdom også vundet indpas i form af: Reiki, Yoga og Zen-Shiatsu.

I 2015 stod Peter i en livskrise, hvor det var stress, angst og depression, der lagde dagsordenen. Han søgte hjælp hos en psykoterapeut, der også arbejdede med healing. Der modtog han selv en Underbevidsthedshealing. Kort tid efter mødte Peter en læremester, som viste ham hans potentiale – fysisk healing. Siden da har han arbejdet med mennesker i én til én sessioner.

I 2016 blev han initieret til Reiki-Mester, og siden da har han haft elever i forløb og holdt forskellige kurser.

I 2017 blev han guidet til at lære alt det fra sig han kan og bruger i sit arbejde med energi og mennesker.

I dag tilbyder han: Én til Én sessioner – Fysisk healing, Underbevidsthedshealing og Traumeforløsning, Forløb og Kurser.

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 af 5 stjerner
Fra første gang jeg mødte Peter, har jeg næret en dyb respekt for det, han er og kan. Han er en ydmyg mester, en fantastisk healer og en vidunderlig underviser. Hans ligefremme væsen, og no bullshit tilgang til tingene, tiltaler mig virkelig meget. Han lægger ikke fingre imellem, udviser den største respekt, men siger det, som det er, hvad end det er, for det er deri den største læring ligger…
…Peters undervisning er ind til benet, til kernen og med fuld fart på! Han er tilstede i det, der skal gøres og super fleksibel, hvis noget skal ændres…
…Jeg føler mig holdt og støttet. Jeg føler mig guidet og hjulpet. Peters nærvær og udstrakte hånd hjælper i den grad mig, med at turde træde ud på den spirituelle vej, der er min. Det er fantastisk at have en læremester, som jeg stoler på. En lysarbejder af fineste kaliber…
…Jeg er ydmyg, storsmilende og fuld af glæde og taknemmelighed over at være på forløbet. Jeg giver de største anbefalinger!
Hvis det resonerer bare en smule med dig, så kast dig ud i det!
Det er en kæmpe gave til dig selv. ❤️ Sofie

”Jeg elsker at undervise og se mennesker udvikle sig. Jeg har set et meget dybt mørke i mit eget liv, og jeg var totalt styret af det, men jeg har lært at håndtere det og rejst mig.
Jeg kan se den samme styrke i dig.
I dag er jeg selvstændig, og jeg lever af at undervise og hjælpe andre. Jeg vil gerne lære dig at kunne mestre dit liv – komme i trivsel og få succes – personligt og professionelt.”

Du er meget velkommen 🙏 mail@nielspeterbach.com eller pr. tlf: 20 19 22 21