Om forløbet

The New School of Healing™ – the old way of learning

På dette mesterlæreforløb møder den gamle vej og den nye vej hinanden.
Det bliver et meget transformerende forløb for dig – som menneske og som hjælper.

Dette er et forløb skræddersyet til dig. Et forløb med personlig udvikling, undervisning i essentielle behandlermetoder samt sparring og praktisk øvelse med supervision. Et forløb, der er åbent og fleksibelt, så du får det med, som lige netop du har brug for.

Det bliver dit potentiale, der kommer til at uddanne dig, så du får det optimale ud af din tid og dine ressourcer.

Du bliver specialist ud fra dit helt eget potentiale. Ved at kende dit potentiale, dine naturlige evner, men også din personlige bagage – dine forsvarsmekanismer og årsagen dertil, kommer du til at tiltrække de mennesker, du kan hjælpe. Du får på den måde ved hjælp af walk the walk og learning by doing – lært hvad du kan, og hvordan du kan hjælpe dig selv og andre.

Det er for dig, der ønsker dyb personlig udvikling og for dig, som gerne vil arbejde med andre mennesker.

Det er et intenst forløb, hvor dine unikke kompetencer og behov er i centrum. Der bliver brugt tid på at lære det helt essentielle. Dermed vil der være et stort udbytte og en stor anvendelighed for dig personligt, men også som hjælper. Et nyt udgangspunkt hvorfra du kan mestre dig selv og nogle metoder, så du kan arbejde, også imens du selv er under udvikling. Du får altså et nyt og godt udgangspunkt – som menneske og som hjælper.

Se videopræsentation på YouTube ved at klikke på dette link: The New School of Healing – Videopræsentation

Golden eagle

”Jeg elsker at undervise og se mennesker udvikle sig. Jeg har set et meget dybt mørke i mit eget liv, og jeg var totalt styret af det, men jeg har lært at håndtere det og rejst mig.
Jeg kan se den samme styrke i dig.
I dag er jeg selvstændig, og jeg lever af at undervise og hjælpe andre. Jeg vil gerne lære dig at kunne mestre dit liv – komme i trivsel og få succes – som menneske, i dine relationer og professionelt.”

Dette får og lærer du på ved deltagelse på hele forløbet

2 stk. én til én sessioner med underviser –
Underbevidsthedshealing, fysisk healing med eventuel Traumeforløsning og 4 weekender med følgende indhold:

– Udgangspunkt og Behandlermetoder
– Initieringer til Reiki I og Reiki II
– Healing af Nervesystemet
– Håndtering af Mørke
– Deling af Smerte og Sorg
– Smertehåndtering
– Udvidet Klarsyn
– Underbevidsthedshealing
– Traumeforløsning
– Praktisk øvelse og erfaring med supervision
– 4 stk. én til én sessioner med underviserMesterdelen: 4 + 1 weekend indeholdende:- Mester-Initiering
– Arbejdsfelt
– 1 stk. én til én session

Dette bliver et individuelt tilrettelagt forløb for dig. Det gør vi sammen ud fra dit potentiale og dine ønsker via en samtale med klarsyn.

Der er god plads til dig og din udvikling

En del af undervisningen foregår i weekender sammen med andre. Derimellem får du én til én sessioner, hvor vi kigger på din personlige udvikling, men også på dine specifikke kompetencer i forhold til at hjælpe andre. Du lærer at håndtere dit eget, så du kan trives og få succes.

I weekenderne er der fælles undervisning og praktisk øvelse med supervision, hvor du kommer til at arbejde med det du lærer – ud fra dit eget potentiale.

Du kommer til at kende dig selv rigtig godt, så du lettere kan leve og ikke er styret af for eksempel stress, angst eller depression. Således kan du fokusere mere på andre ting i livet, og blive en rigtig god hjælper og tiltrække præcis dem, du kan hjælpe og på den måde få succes – som menneske og som hjælper.

Forløbet indeholder både fordelen ved at mødes med gruppen, udveksle erfaringer og sparre i forhold til formidling, klientkontakt og andre praktiske ting, men også den store fordel ved én til én sessionerne. Der kommer du i dybden med din personlige udvikling og dine unikke hjælperkompetencer.

Et spirituelt forløb skal være åbent og fleksibelt

Hvad der vil komme, og hvordan forløbet vil folde sig ud, er eller skal ikke være givet helt fast på forhånd.
Kun på denne måde kan det blive et rent og godt forløb.

Selvom der er et pensum, så skal der være plads til opdateringer og ændringer undervejs, så forløbet følger med tiden, så du får de seneste metoder, men også så du udvikler dig i det, der er aktuelt for dig.

Undervisningen bliver åben på den måde, at der bliver taget hånd om det, der skal gøres, før vi kan arbejde videre med kompetencerne og de forskellige metoder. Det kan være forskellige healinger eller kompetenceudvekslinger imellem deltagerne på holdet eller hjælp og opgraderinger udefra.

Forløbet er åbent og fleksibelt, så du kommer til at lære det, der er aktuelt og relevant.

På dette forløb bliver dine unikke kompetencer belyst i arbejdet med dig selv, når du øver dig sammen med andre eller eventuelt med dine egne prøveklienter. Således bliver du hele tiden opgraderet, og så kan du selv uddanne dig indenfor de ting, du møder i dig selv og dine klienter.

Det bliver således dit potentiale, der kommer til at uddanne dig. På denne måde kommer du igennem din egen bagage, det du måske har fortalt dig selv og levet efter igennem lang tid.

Derfor er der inkluderet i starten af forløbet to én til én sessioner hos underviser: Underbevidsthedshealing – der forløser dine forsvarsmekanismer og fysisk healing med eventuel Traumeforløsning – der renser ud i dit system, og gør det muligt for dig at slippe usunde overlevelsesstrategier. Disse to sessioner viser dig, hvad rodårsagen er til dine forsvarsmekanismer, og hvilke senfølger det kan have givet – disse bliver healet, renset ud og forløst.

Så kan du bevæge dig friere med mere overskud og bruge din energi på ting, der rykker for dig.

Underbevidsthedshealing og fysisk healing med eventuel Traumeforløsning

De historier som nu ligger og styrer fra underbevidstheden. De er blevet din sandhed, men de er ikke din sandhed. Du har bygget dit liv op omkring dem, men du kan godt mærke, at det ikke er sandt og sundt.
5 gode grunde til at få healet de historier du har fortalt dig selv siden barndommen:
Du får:
– lettere ved at erkende hvem du er, og hvad du har med dig i underbevidstheden fra barndommen, som er grunden til, at du reagerer og agerer som du gør.
– lettere ved at tilgive og anerkende dig selv og dine omsorgspersoner.
– lettere ved at stoppe dig selv i gamle forsvarsmekanismer og reaktionsmønstrer.
– lettere ved at se dig selv i øjnene og smile af dig selv, når du er ved at reagere og agere på den gamle skæve måde.
– lettere ved at trække på skuldrene og mærke, at det ikke er din sandhed, men gamle fortællinger, som du nu kan blive fri af.

Læs mere om tid, plan og priser ved at klikke her