Fællesskab

Mærk styrken i en cirkel – et fællesskab
Mærk kærligheden igen
Tro igen:
Tro på livet
Tro på dig selv
Tro på noget større

Deltagelse i disse møder vil give dig ro, en fornemmelse af det store fællesskab og et lille venligt skub, tilpasset dig, til at komme videre, give dig udvidelser i din bevidsthed og healing af dit system. Du vil efterfølgende bedre kunne se klart, bredere og i et større perspektiv i forhold til dit liv og de beslutninger, der skal tages.

Ved solhverv og jævndøgn er energierne ekstra kraftige med store skift i tiden og energien, og de bliver brugt til forsamlinger af denne slags overalt globalt.

Der kommer et nyt tema fra gang til gang med udgangspunkt i, hvad der ligger i energien i tiden, hvad der er behov for i cirklen, og hvad jeg får besked på at tage med.

Med min shamanistiske tilgang vil en stor del af det have forbindelse til den gamle visdom fra jorden, dyrene og elementerne, men også fra universet, energierne i tiden og guiderne med meditationer, beskeder og healinger derfra.

I forbindelse med disse møder vil jeg gerne skabe et fast fællesskab omkring det, men du kan sagtens deltage én gang eller komme, når det passer dig, det er ikke et must at komme hver gang. Det bliver på den måde en kæde af meditationer og healinger, som sagtens kan tages enkeltvis, men som også bliver en sammenhængende udvikling.
Det kan være en god mulighed for dig eller nogen du kender, som har brug for fællesskabet og hjælpen i healingerne, men som måske ikke har råd til sessioner.

Du vil komme til at mærke et tilhørsforhold og få en større fornemmelse af samhørighed ved at deltage i disse aftener. Det vil hjælpe dig til at finde en balance i at være et moderne menneske på jorden, med jorden, og alt hvad der er her i det fysiske, men også længere nede og inde, oppe og ude.

Det handler også om at ære vores forfædre, og der hvor vi kommer fra, med alt hvad det indebærer. Det gør vi ved at:
– give noget af os selv – give noget tilbage (medbring gerne madofringer til Moder Jord) 
– møde op og deltage i forskellige spirituelle sammenhænge
– udbrede bevidstheden om alt det der også er, men som vi ikke forholder os til
– gøre vores bedste i vores tid for de næste – dem der skal være her efter os
– åbne os i forhold til bedre at ville kunne mærke, at vi er ét: jorden, planterne, dyrene og os – alle folkeslag, kulturer og religioner er ét med hinanden, med jorden, universet og alt hvad der er.

Aftenen vil forløbe med meditation, beskeder og healing med plads til delinger. I de delinger ligger der ofte gode indsigter. Delinger er en vigtig del af disse møder, fordi vi alle sammen kommer med hvert vores bidrag. Du deler kun, hvis du har lyst, der ligger ingen forventning om det til dig.

Jeg glæder mig til at dele disse kraftfulde møder med jer. Vi ses!

God energi til dig – Peter

Det vil blive afholdt på forskellige lokationer, så hold øje med begivenhederne på Facebook