Beskrivelse

Mester i dit eget liv

Jeg tror på, at alle kan få et godt liv.
Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at du kan få et godt liv, og jeg tror på, at det kan lykkedes for dig. Jeg tror på dig.
Jeg hjælper dig med at få et godt liv ved at bruge og undervise dig i healing, kognitiv samtale og klarsyn.

Du kan kontakte mig og få hjælp til:
– Smerter i muskler, lemmer og led
– Forløsning af omsorgssvigt og traumer i voksenlivet
– Tilknytningsproblemer og afhængighed
– Identitetsproblemer herunder stress, angst og depression
– Selvopretholdelse
– Undervisning i healing og klarsyn
Du er meget velkommen 🙏 mail@nielspeterbach.com eller pr. tlf: 20 19 22 21

Bliv mester i dit eget liv

– så du kan trives, så du kommer i vækst, så du kan og tør udleve dit fulde potentiale.

Det er det, jeg brænder for at lære dig.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har muskel- eller ledsmerter, gamle skader der stadig irriterer, nerver der sidder i klemme, trækninger eller tics, og hvis du har ondt i f.eks. nakke, ryg eller knæ.

Healingen låser dine led op, løsner og afspænder dine muskler, fjerner blokeringer i dine meridianbaner. Det frigiver en masse energi til dig. Det betyder, at du får mere overskud, du kommer af med nogle ophobede affaldsstoffer, og der kommer fri gennemstrømning i dit system igen.

Du vil mærke en større balance og lettere tilstand i kroppen.

Dine fysiske skader hænger sammen med din emotionelle, psykiske og spirituelle balance.

Jeg renser ud i hele dit system: energimæssigt, emotionelt og åndeligt, så du mærker en lethed og en dyb fysisk afspænding.

Du kan komme, hvis du føler en stor tomhed, træthed eller uforklarlig sorg.

Du kan komme, hvis du ikke kan slippe gamle forsvarsmekanismer, gamle reaktionsmønstre eller gamle måder at handle på.

Du kan komme med dine specifikke ønsker til din session hos mig, men det bedste for dig på lang sigt er, at der bliver taget hånd om det, der er dræner dig mest lige nu.

Det får jeg adgang til, når du henvender dig til mig, og beder mig om at kanalisere den hjælp, som du har brug for. Jeg tuner ind på dig, og så tager jeg fat i det, der larmer eller støjer mest i forhold til din essens og din trivsel. Ved hjælp af klarsyn får du beskeder, som kan hjælpe dig videre.

Mirakler sker ikke over natten, det kan vi ikke håndtere, og det er heller ikke sådan, det virker. Det du kommer med og konsekvenserne af det bliver belyst, og så bliver det healet. Du får at vide ved hjælp af klarsyn, hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv videre, efter du er blevet healet i hele dit system – indefra. Så skal du hjælpe dig selv videre udefra med det ydre: forsvarsmekanismer, reaktionsmønstre og måder at handle på. Det bliver muligt for dig efter healing, og med de råd du får via klarsyn.

Du bliver mødt og talt til i dine forsvarsmekanismer, din fastholdelse, din offerrolle osv. Jeg ser dig klart og hjælper dig, så du kan hjælpe dig selv videre ved hjælp af healing, klarsyn og kognitiv samtaleterapi. Med en varighed på 90 minutter kommer vi ind til sagens kerne og får belyst det, du kommer med rigtig godt.

Det er dig, der skal gå skridtene. Det er dig, der skal træffe valgene. Det er dig, der skal lytte til rådene og bruge dem.

Jeg er kanal for fysisk healing. Derfor er det her nødvendigt med et fysisk møde. Underbevidsthedshealing, Traumeforløsning m.m. samt undervisning og eventuelle støttende forløb kan foregå via videosamtale på Skype.

Min mission er at hjælpe så mange som muligt med det jeg har adgang til. Derudover er det også at gøre dig i stand til at heale dig selv og eventuelt andre, hvis du vil det.

Jeg optager sessionen for dig til senere brug. Det kan være rart at høre ordene igen. Du kan således også bruge sessionen igen og igen til din videre proces.
Sessionen kan foregå ved konsultation i Randers eller en via videosamtale på Skype, alt efter hvilken type session du ønsker. Begge dele virke lige godt.

Optagelsen er udelukkende til eget brug og må ikke udleveres til eller benyttes af 3. part.


crete_labyrinth