KROP-SIND-ÅND Helsemesse Aarhus 5.-7. okt. 2018

Igen i år står jeg klar på helsemessen: KROP-SIND-ÅND i Aarhus. Du kan finde mig på stand nr. 59 alle dage fra kl. 10-18.

Lige på nær lørdag d. 6. kl. 11.00 – 12.45, for der holder jeg minikurset:

Fra selvmordstanker til selvstændig på under 1 år – hvordan?

– Kropsbevidsthed, spiritualitet og dagligdag – inkl. Reiki I og healing

Jeg tror på dig, fordi jeg har ændret mig fra at tro på intet – og slet ikke mig selv – til i dag at være selvstændig og hjælpe andre ud af mørket, fordi jeg tror på, at de også kan, og at du også kan. 
Historien om hvordan livet kan være helt håbløst og mørkt – helt uden lysten til livet. Hvordan man kan rejse sig og metoder til, hvordan du kan rejse dig og ændre dit liv. Du får vist simple lette metoder til at hjælpe dig selv med selvhealing.
Afsluttende med aktuel healing og eventuelle beskeder til dig via klarsyn.

Blue Water Lounge 1. sal

KROP-SIND-ÅND Helsemesse
Ceres Park
Stadion Allé 70
8000 Aarhus

Jeg glæder mig – vi ses 🙂

Skriv et svar