⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner

Jeg har været optaget af selvudvikling i mange år efterhånden. 

Jeg har arbejdet sammen med adskillige behandlere fra hypnoterapeuter, kinesiologer, clairvoyante, kropsterapeuter og over til diverse psykologer. 

Jeg har virkelig tænkt, at jeg har arbejdet grundigt med mig selv, – men samtidig har jeg også godt vidst, at jeg udelukkende har opsøgt behandlere, som jeg kunne besnakke, så jeg aldrig ville risikere, at komme helt derned, hvor det seriøst ville komme til at gøre ondt – og hvor jeg ville blive nødt til at handle og tage konsekvensen af mine ubevidste mønstre. Og hvis det kom for tæt på, så stoppede jeg jo bare med at komme. Det er den pinagtige sandhed. 

Det var så indtil, jeg startede i Livsmestringsforløb hos Peter. 

Her har der ikke været et eneste smuthul, – der har ikke været en eneste mulighed for at gemme sig eller at snakke udenom. 

Det har været vildt grænseoverskridende og til tider voldsomt provokerende at få alle de her gamle overbevisninger og handlemåder belyst. 

Mit ego og min retfærdighedsfølelse har været seriøst udfordret, og lysten til at forsvare mig og forklare, hvorfor jeg handler på de her uhensigstmæssige måder har været stor. 

Peters formidling er altid kærlig, men han spilder ikke tiden – hverken min eller sin egen. Og det er simpelthen så fedt, så man når virkelig langt omkring i løbet af de forskellige sessioner, der ligger i forløbet.

 Ja, og dertil får man jo alle sessioner på lydfil, så selvom det for mit vedkommende har været temmelig overvældende at høre de her sårbare ting i selve sessionen, så er det ofte først for alvor landet 2. eller 3. gang jeg har hørt lydfilerne i ro og mag. De går lige et lag dybere for hver gang, de afspilles. 

Undervejs i forløbet har jeg været voldsomt frustreret. Jeg følte i perioder overhovedet ikke, jeg rykkede mig en eneste centimeter, for det blev bare ved med at vælte ud med gammelt bras.

Men nu hvor der er gået et stykke tid og hverdagen traver afsted derudad, kan jeg pludselig se helt konkret i almindelige dagligdagssituationer, er der er sket en stor og dyb forandring. 

Et eksempel kunne være mit tidligere enorme behov for kontrol. Kontrol over ALTING, – og især mine børn. 

Pludselig en dag opdagede jeg, at det overhovedet ikke vakte modstand i mig, om min søn skulle gå i skole i nærheden af min eller sin fars bopæl. Det var ALDRIG sket bare 6 måneder tidligere, at jeg kunne slippe tanken om, at han da selvfølgelig skulle være i nærheden af mig, så jeg kunne styre alt fra skoletaskepakning, madkasseindkøb til skoleintra og legeaftaler. Pludselig var mit ego fuldstændig i ro og mit eneste fokus var på, hvad der mon kunne være bedst for min søn. 

Og det fantastiske er, at denne forandring sker fuldstændig uden kamp. Vi kan jo sagtens gå og sige til os selv ”Nu skal jeg også slippe kontrollen og give slip”. 

Jo jo, det er fint nok, men når vi bruger vores viljestyrke til det, og faktisk handler imod det, vi umiddelbart føler, så er det for det første virkelig hårdt at opretholde og for det andet, så risikerer man, at reaktionen alligevel kommer, men bare i en anden sammenhæng, hvor man så virkelig strammer kontrolskruen på et eller andet banalt – og måske kommer til at opleve en decideret overreaktion.  

På denne her måde, hvor vi har været inde og arbejde helt nede ved roden af de her mønstre og overbevisninger og hvor de er blevet healet i det udgangspunkt, de er opstået – ja, så har de sluppet fuldstændig umærkeligt, og pludselig en dag opdager jeg, at jeg slet ikke kan hidse mig op over de ting, der for bare få måneder siden, ville have fået mig ud en voldsom reaktion. 

Jeg har oplevet det med flere ting, som tidligere har givet anledning til voldsomme kampe i mig og store reaktioner (oftest angst, men også voldsom vrede) – pludselig betyder det ingenting mere. Mit liv er blevet roligt på SÅ mange områder. 

Og faktisk helt uden, at jeg har opdaget det – forandringerne er bare sevet ind i alle mine celler, så jeg har fået en ny og naturlig måde at reagere på, uden overhovedet at skulle tænke over det.  Det er altså vildt at opleve!

Jeg er glad og taknemmelig for, at jeg har haft dette samarbejde med Peter. Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg havde enormt brug for en, der kunne være ærlig overfor mig og virkelig vise mig, hvor jeg skulle tage fat for at komme ud af det følelsesmæssige hængedynd, jeg befandt mig i. 

Enhver, der vil arbejde seriøst med sig selv, og virkelig mener det, burde virkelig arbejde sammen med Peter. Det er lige til stålet, men med stor ydmyghed og kærlighed. 

Ja, faktisk kan jeg huske en af de allerførste gange, jeg talte med Peter i forbindelse med mine overvejelser om at starte på Livsmestringsforløbet. 

Der sagde han til mig, at hans mål, når han gik i gang med at undervise mig (og sine andre klienter naturligvis), jo var, at jeg skulle blive bedre end ham i de metoder han underviser i – for ellers ville han jo ikke have udført sin opgave tilfredsstillende. 

Det gjorde vildt stort indtryk på mig, at han i den grad kunne lægge sit ego (noget jeg jo absolut ikke selv var i stand til – også den del er blevet væsentlig bedre) og ære den mission han er på i forhold til at lære de her ting fra sig. 

Personligt har jeg været vildt taknemmelig for Peters måde at undervise og formidle på, men man skal være klar til at ville tage fat, hvor det gør ondt. Hvis man er det, så ligger der, de vildeste muligheder i et samarbejde med Peter. Det kan jeg stå 100% inde for!

Han har mine allerbedste anbefalinger.

Læs mere om Livsmestring og Essentielle Behandlermetoder ved at klikke her!

Læs mere om The New School of Healing ved at klikke her!

Skriv et svar