Jeg ved du kan!

Jeg ved du kan!
Kan du mærke, hvad du har lyst til? Kan du mærke, hvad der er dit, og hvad der er andres? Kan du mærke noget overhovedet?
 
Det kan du lære.
 
”The New School of Healing” er et mesterlæreforløb med individuelle healinger og sessioner, gruppemøder og undervisning samt supervision i forhold til, hvordan du håndterer dig selv, metoderne du lærer og dit eventuelle arbejde med andre. Dyb udvikling til dig, med det du kommer med som udgangspunkt – som menneske og som hjælper.
Læs mere og se videoen ved at klikke på linket herunder:
 
”Livsmestring og Essentielle Behandlermetoder” er et helt individuelt forløb skræddersyet til dig. Du lærer dig selv rigtig godt at kende, og hvordan du kan håndtere dig selv med et helt nyt udgangspunkt, og hvordan du kan hjælpe, hvis du har lyst til det.
Læs mere om forløbet og læs interviewet med tidligere deltagere ved at klikke på linket herunder:

Skriv et svar