Det er det, der sker…

Jeg er naturligt kodet til at være kanal for fysisk healing. Siden er jeg også blevet kodet til at være kanal for healing i andre lag, efterhånden som jeg har arbejdet med modtagere.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har muskel- eller ledsmerter, gamle skader der stadig irriterer, nerver der sidder i klemme, trækninger eller tics, og hvis du har ondt i f.eks. nakke, ryg eller knæ. Healingen låser dine led op, løsner og afspænder dine muskler, fjerner blokeringer i dine meridianbaner. Det frigiver en masse energi til dig. Det betyder, at du får mere overskud, du kommer af med nogle ophobede affaldsstoffer, og der kommer fri gennemstrømning i dit system igen. Du vil mærke en større balance og lettere tilstand i kroppen.

Dine fysiske skader hænger sammen med din emotionelle, psykiske og spirituelle balance.

Jeg renser ud i hele dit system: energimæssigt, emotionelt og åndeligt, så du mærker en lethed og en dyb fysisk afspænding.

Du kan komme, hvis du føler en stor tomhed, træthed eller uforklarlig sorg.

Du kan komme, hvis du ikke kan slippe gamle forsvarsmekanismer, gamle reaktionsmønstre eller gamle måder at handle på.

Du kan komme med dine specifikke ønsker til din session hos mig, men det bedste for dig på lang sigt er, at der bliver taget hånd om det, der er dræner dig mest lige nu.

Det får jeg adgang til, når du henvender dig til mig, og beder mig om at kanalisere den hjælp, som du har brug for. Jeg tuner ind på dig, og så tager jeg fat i det, der larmer eller støjer mest i forhold til din essens og din trivsel. Ved hjælp af klarsyn får du beskeder, som kan hjælpe dig videre.

Mirakler sker ikke over natten, det kan vi ikke håndtere, og det er heller ikke sådan, det virker. Det du kommer med og konsekvenserne af det bliver belyst, og så bliver det healet. Du får at vide ved hjælp af klarsyn, hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv videre, efter du er blevet healet i hele dit system – indefra. Så skal du hjælpe dig selv videre udefra med det ydre: forsvarsmekanismer, reaktionsmønstre og måder at handle på. Det bliver muligt for dig efter healing, og med de råd du får via klarsyn. Det er dig, der skal gå skridtene. Det er dig, der skal træffe valgene. Det er dig, der skal lytte til rådene og bruge dem.

Jeg er kanal for fysisk healing. Derfor er det i det fysiske møde, at det jeg har adgang til har størst effekt. Healing af skader i barndommen samt et eventuelt støttende forløb kan dog foregå via Skype.

Min mission er at hjælpe så mange som muligt med det jeg har adgang til. Derudover er det også at gøre dig i stand til at heale dig selv og eventuelt andre, hvis du vil det. Jeg holder derfor også kurser, meditationer og cirkel-healinger.

God energi til dig – Peter

Skriv et svar