Tak for en god messe!

Prøvebehandling på messenAf hjertet tak for en fantastisk dejlig messe i Aarhus 29/9 – 1/10-17. Tak for alle de fantastiske møder med gæster og gode kollegaer. Mit hjerte er fuld af glæde og taknemmelighed <3 🙂

Mandag morgen vågnede jeg op til denne besked fra én af dem der modtog en prøvebehandling på messen:

Kære du…
Jeg vil bare lige sige tak, og nu med tårer i øjnene, det var virkelig bevægende og en kæmpe hjælp for mig at møde dig og din visdom!
Jeg er rørt, og taknemmelig… og de beskeder du gav mig med på vejen de bor i mig nu… <3
Jeg føler nærmest, at jeg blev ledt hen til dig, fordi jeg normalt aldrig ta’r på helsemesse.
Jeg var derude og gik først rundt i den ene sal, og en kvinde fortalte mig om den anden sal, og der mødte jeg dig.
Og jeg er oftest ret skeptisk ift healing/healere, men du er meget tillidsvækkende/ren/åben, og jeg var på ingen måde i tvivl, om at jeg gerne ville købe en healing af dig, min intuition ka være meget skarp…, og det var den i hvert fald ift at vælge dig!
Ja, og at du så ku hjælpe mig så meget ift min sorg over min mormors krops død, som jeg også nu får tårer i øjnene over, -fordi hun er den eneste voksne, der elskede mig rigtigt, ægte, inderligt, tydeligt…
Ja, og du sagde så mange rammende og rigtige ting, og nye måder at se sammenhængene på, som jeg havde så meget brug for at høre <3
Tak for du hjalp mig <3
Du er så fin og lysende <3
Tak for du har valgt at bruge dine fine smukke gaver så meningsfuldt <3
Kærlig hilsen mig

Tak til alle dem der kom fordi til en snak eller behandling 🙂

Skriv et svar