KROP-SIND-ÅND Helsemessen

Rabatkupon KROP-SIND-ÅND Helsemesse Århus 2017

Så er det igen ved at være tid til messe, og jeg glæder mig så meget. Igen i år kan du finde mig alle tre dage fra fredag d. 29. september til søndag d. 1. oktober fra kl. 10 – 18.

I år vil jeg holde foredrag/minikursus “Healing og åbning af Solar Plexus” lørdag d. 30. september kl. 13.00 – 14.45.

Jeg vil fortælle om betydningen af solar plexus i vores dagligdag. Solar plexus bliver healet og låst op, og du vil få adgang til selv at kunne åbne den. Ved at heale og åbne solar plexus, bliver det nemmere at kunne balancere frygten i hverdagen, og den tid vi lever i, og du vil lettere kunne mærke din identitet.

Frygt er en grundfølelse og vores allierede i dagligdagen. Den hjælper os med at overleve, men den skal ikke styre os. Vi er vokset op og lever i en verden styret af frygt. Frygt får os til at træffe mange af de valg, vi træffer, hver dag.

For meget frygt skaber blokering i vores solar plexus chakra, og den låser. Den trækker sig sammen, og så trækker den også i både hara og hjerte chakra. Det betyder, at vi har ikke længere har adgang til at kunne udtrykke os, som den vi er – vores sande identitet. Vi kan ikke mærke, hvad vi har brug for, og vi kan ikke udleve den rigtige kærlighed til os selv eller andre.

Du vil kunne mærke din egen kraft igen, og du vil få mulighed for at kunne vise, hvem du er, uden at være begrænset i adgangen til solar plexus, hara og hjerte chakra.

Når du vender tilbage til dagligdagen og bliver udsat for frygt-påvirkning, så vil din solar plexus måske låse igen. På dette minikursus får du, ud over healing, adgang til at låse din egen solar plexus op igen, så du kan stå stærkere i dig selv.

Print eller vis rabatkuponen ved indgang og få en rabat på 15 kr. ved entré før kl. 12.00

Skriv et svar