Reiki initieringerne del III

Tirsdag d. 18. oktober blev jeg initieret til Reiki-mester.
Siden da er jeg lige så stille blevet mindre og mindre, min fysiske styrke og mit mentale overblik er nærmest helt væk. Jeg ved nu hvorfor. Jeg skal overgive mig ind i min mesterrolle. Overgive mig til det højeste ved at finde og mærke den absolutte tillid. Visdommen kom til mig i dag i skoven, min sjæls hjem. Der kommer alting til mig flydende. Svarende til mig selv, og det jeg skal videregive.
Jeg overgiver mig og takker. Jeg vil fortsætte mit arbejde og gøre mit bedste.

Reiki’s 5 leveregler

Bare i dag vil jeg:
– ikke være vred
– ikke være bekymret
– være taknemmelig
– tjene til livets ophold på ærlig vis
– ære mine forældre, lærere og forfædre

Dai-Koo-Myo

2 Replies to “Reiki initieringerne del III”

 1. Sanne Hesselberg siger: Svar

  Hej Niels Peter
  Jeg er arbejder også i energierne, energifeltet og systemisk. Jeg blev nysgerrig på om du kan anbefale et sted at lære Reiki Healingen?

  Med venlig hilsen
  Sanne Hesselberg

  1. Hej Sanne

   Tak for din henvendelse.

   Der findes mange gode steder at få Reiki undervisning. Jeg vil helst ikke fremhæve nogen bestemt, men opfordre dig til finde et sted eller en underviser, hvor du mærker tillid.
   Hvis du gerne vil høre mere om mine erfaringer med Reiki og min undervisning, så er du meget velkommen til at ringe. Hvis jeg ikke har mulighed for at svare dit opkald, så send mig en sms, og så vil jeg ringe tilbage hurtigst muligt.

   God energi til dig.
   Peter

Skriv et svar