Reiki initieringerne del I

Som en del af min mesterlære, har jeg fået at vide, at jeg skal initieres til de tre Reiki-grader. Jeg fik den første i dag.

Det skal jeg ikke for at jeg nødvendigvis skal videregive eller initiere andre til Reiki, men det skal være en del af mine kompetencer i mit nuværende arbejde med fysisk healing, og det jeg skal skabe på længere sigt. Jeg har allerede praktiseret Reiki uden at vide, at det var det jeg gjorde, så nu er det på tide, at jeg får lagt initieringerne ind i mit system. Jeg skal også ”hente noget” på min rejse til Japan. Jeg ved ikke hvad, men det har noget med Reiki og en af mine livsopgaver at gøre.

Jeg fik nogle gode og klare beskeder i dag. Disse bliver en del af mit arbejde og en stor del af meditationsrækken: ”Gå i balance og kontakt”

Det bliver så godt, så jeg håber vi ses, og at vi får mulighed for at dele det.

God energi til dig!

Skriv et svar