Den Første Triade

Kreta, Australien og Island

Jeg er blevet guidet til at tage afsted på 3 rejser. 
Den første rejse vil for alvor starte det arbejde, som jeg skal bidrage med som bindeled imellem Jorden og Universet. 
Det betyder for mig, at jeg skal stille mig selv til rådighed og drage afsted i dette tilfælde til 3 forskellige steder på jorden for at hente og formidle en energi, som vi har brug for. 
På selve dagen for arbejdet vil de mennesker, som tager med også få adgang til energien og frit kunne bruge den i deres praksis inklusiv at undervise i den efterfølgende.
Du tilmelder dig én rejse ad gangen – mærk efter hvilken eller hvilke, der trækker mest i dig.
Planen med specifikke datoer og aktiviteter bliver delt i en gruppe for deltagere på Facebook.
Rejserne ligger som følger:
21. december 2018, Aghia Triadha, Kreta. Det guddommelige menneske.
20. marts 2019, Blue Mountains, Australien. Det oprindelige menneske.
21. juni 2019, Stapafell, Island. Det vedholdende menneske.

1. Kreta, Aghia Triadha, 21. december 2018 – Vintersolhverv

Det guddommelige menneske
D. 21. december 2018 starter en triade af spirituelle rejser, og den første går til Aghia Triadha, Kreta.
Vi skal skabe et spirituelt fællesskab omkring det at arbejde med lys for hinandens og for jordens fælles bedste. Vi bliver lettet for en masse byrder med denne energi, der bliver hentet på Kreta. Vi bliver renset, og vi kan bruge energien til at rense os selv og andre. Vi lærer af den om tilkendegivelse og accept af os selv og andre, ydmyghed, at hjælpe os selv og andre, og at slippe, det vi beder om at slippe, på en god måde – samt adgang til en ny måde at manifestere på. 
Ilden er et vigtigt element i denne energi, og det er en gammel shamanistisk ceremoni, som nu bliver transformeret, så det ikke længere er så praktisk bundet, men kan bruges af flere over lang afstand og uden fysisk fremmøde. Det bliver lettere tilgængeligt for flere. 
Dette arbejde er støttet af guider fra den gamle tid – shamanerne, dem som brugte elementerne, jorden, planterne og dyrene som hjælpere og forfædre som altid blev husket og æret. Fra guiderne fra den gamle tid kommer et stort ønske om forening imellem alle folkeslag på jorden. En forening, hvor vi hjælper hinanden med hver vores særegne viden og på den måde løfter den fælles bevidsthed om, hvordan vi er mennesker her på jorden – for hinanden og for alt det, der omgiver os. 
Vi skal med denne energi mærke, at vi er guddommelige – alle sammen hver og én, at vi kan skabe store forandringer i os selv, for hinanden og på jorden – ved at tro og ved at stå sammen. Vi er alle guddommelige.
Det guddommelige møder mennesket her med denne energi, derfor Kreta, da det er og har været hjemsted for halvguder.

Forberedelserne til turen: 10.-11. september
Disse to dage var fulde af intense oplevelser og processor. De vildeste køreture igennem Kretas bjerge og små byer, de smalle veje, som flere steder kun har plads til én bil, og så de smukkeste udsigter, sanseindtryk og energier. Det er forberedelser til rejsen til Kreta i december: Det Guddommelige Menneske – en del af rejserne: Den Første Triade.

Agios Pavlos, Rethimnon, mandag d. 10. september
Den første tur gik til Agios Pavlos. Fra Chania, hvor jeg bor nu tager det ca. 2 timer og 15 min., fra lufthavnen når vi kommer, vil det tage ca. 2 timer og 45 min. I 2013 var jeg her på Kreta i tre uger, hvor jeg fik set meget af den vestlige del af Kreta. Jeg var helt sikkert på at det bjerg, som jeg skal faste på i december var nær Agios Pavlos, derfor var det der vores tur i december skulle starte. Det var først i går tirsdag, at det gik op for mig, at det er et helt andet sted, men efter at være overbevist om, at det var der, så tog jeg selvfølgelig derned. Jeg ser nu, at det var guidet. Stedet har så meget kraft fra dragen og fra guderne – og dragens hoved peger mod en den smukkeste grotte med åbninger mod alle verdenshjørner inklusiv ned – i havet – og opad, med vinden susende igennem. Vinden/luften so er temaet for min udesidning dernede i forbindelse med rejsen i december. Jeg mærker sårbarheden og ydmygheden i at dele dette, men det er en del af min proces.
Et par hundrede meter oppe ad vejen fra den lille bugt ligger det hotel, vi skal være på. Det er et meget lille, simpelt og ydmygt etablissement, men det reflekterer prisen selvfølgelig også. Der er udsigt over bugten, dragen og grotten. Og lige 30 meter fra det lille hotel, ligger der en lille taverna, som også har åbent i december, når vi kommer. Tavernaen nede i bugten er lukket, så der vil være meget stille og rigtig god plads til energiarbejde og fordybelse. Vi skal være der i 4 dage fra d. 15. til d. 19. december. Disse dage vil inkludere noget undervisning d. 17. og min udesidning/faste d. 18. Og så er jeg sikker på, at vi vil modtage healinger og lave andre gode ting ved/på dragen og i grotten d. 16. D. 19. kører vi til vores hotel i Chania.

Aghia Triada, Chania, tirsdag d. 11. September
Aghia betyder helgen og triada betyder 3 eller triade. De har her tre hellige klostre samlet på den nordlige del af Akriotiri (det har de også mange andre steder på Kreta), som er en halvø lige øst for Chania, og det tager ca. 45 min. i bil fra vores hotel. Dette vil vi gøre d. 21. december – vintersolhverv. D. 20. vil der mulighed for tid på egen hånd eventuelt i Chania gamle bydel, som virkelig er en tur værd.
Vi starter ved et stort kloster, der hedder Moni Tzagarolon eller også kaldet Aghia Triada. Det er et meget berømt, velholdt og aktivt kloster, hvor der kommer mange munke og præster fra hele verden. Det er virkelig smukt inde i gården og i selve kirken. Det kan i godt glæde jer til at se og mærke. Det næste kloster er Moni Gouvernetou, der er en meget skøn og stille have, som vi går igennem for at komme til klosteret. Det er ikke så åbent, vedligeholdt – dog aktivt, og det er heller ikke meningen, vi skal ind i klosteret her, det er stedet, der er vigtigt her. Herfra skal vi gå ca. 20. min. ned til grotten Katholikou, hvor vi møder det første fysiske energimanifest. Det er virkelig intenst og stærkt – jeg fornemmer en bestemt energi der, som vi kender navnet på, men jeg vil gerne have at i selv mærker den og så kan vi dele, når vi står der sammen. Så skal vi gå ca. 20 min. længere ned i kløften, til vi kommer til klosteret Moni Katholikou. Det er en ruin, og den er ikke aktiv, dog er der små bedesteder dernede, som munke og præster stadig bruger. Det er her på broen, vi skal hente energien. Til dem der har gode ben, så kan i gå derfra og helt ned til vandet. Det tager ca. 20 min., men det er ret krævende, da der er lidt semi-klatring og en meget ringe sti. Jeg vil sige, at det er det værd. Der er endnu et fysisk energimanifest dernede, men det kræver, du har fysikken til det, vi skal jo også hele vejen op igen. Et par gode skridsikre sko er et must, også hvis du kun skal ned til det sidste kloster – Katholikou. Her i Chania skal vi bo på et rigtigt lækker hotel, som åbner kun for os. Priserne her i nord er noget anderledes, men det er standarden og størrelsen på værelserne også.
Jeg ser frem til at lave dette arbejde med jer. Det er meningen, at denne og de andre rejser, skal deles med og af så mange som muligt, så vi kan få delt energierne og bevidstheden fra dem. Dette er den første rejse: Det Guddommelige Menneske, og det vil vi virkelig mærke her på Kreta – Gudernes Ø. Vi vil mærke treenigheden og mærke vores egen guddommelighed, og hvad vi hver især kan gøre for at højne bevidstheden i mennesket.

Hvis du har spørgsmål eller andet til rejsen, er du meget velkommen til at ringe til mig på: 2019 2221 elller skrive en e-mail til: mail@nielspeterbach.com

2. Australien, The Blue Mountains, 20. marts 2019 – Forårsjævndøgn

Det oprindelige menneske
Den 2. rejse går til The Blue Mountains, Australien.
Der skal vi i kontakt med vores oprindelige menneske. Energien vi skal hente der, skal styrke os i vores menneskevæsen. Den skal lære os tillid til det gamle oprindelige sprog, det at kommunikere med elementerne, planterne og dyrene. 
Vi lærer med denne energi, at blive guidet af jordens felt – altså de tegn, vi kan se her i elementerne, planterne og dyrene – det oprindelige sprog. 
Vi lærer af denne energi, at have tillid til os selv som menneske og tillid til vores overlevelse som mennesker her på jorden. 
Der kommer en tid, hvor det bliver rigtig svært at være menneske på jorden, og der får vi brug for at kunne det oprindelige sprog for at kunne overleve.
Denne energi vil lade os mærke, at vi kan klare os i svære tider. At vi kan klare os på den gamle måde igen, at vi har tillid til os selv som et oprindeligt menneske, der kan og vil klare livet i hårde og trange kår.
Når vi henter energien, kommer vi i kontakt med forfædre, som har været i dette land som nogen af de helt første mennesker på jorden.

3. Island, Stapafell, 21. juni 2019 – Sommersolhverv

Det vedholdende menneske
Den 3. og sidste rejse af disse går til et bjerg på Island, der hedder Stapafell. 
Der er en gruppe af vores nærmeste forfædre-slægtninge samlet, og der skal vi hente den 3. energi i denne serie. Denne energi vil give mennesker udholdenhed, styrke og vedholdenhed. Den vil hjælpe os i meget svære situationer i livet, når én af vores nærmeste bliver alvorligt sygt eller pludselig forlader denne verden. 
Den giver en styrke, som giver os en følelse af, at kunne give vores allersidste kræfter, selvom vi ikke ved, hvornår omstændighederne bliver normale og rolige igen. 
Vi kommer til at få en følelse af, at alt bliver fælles opgave, at vi ønsker at stå sammen om opgaverne på trods af uenighed og stridigheder. 
Vi har brug for denne stærke følelse af fællesskab og fælles ånd for at skabe ændringer på jorden, som gavner alle. 
Vi kommer til at kunne mærke, at vi kan blive ved med at rejse os igen og igen, selv i de vildeste perioder i vores liv, og at vi ikke kæmper for os selv, men for os alle her og nu og for dem, der skal være her efter os. At vi skal og kan forsætte, at vi er stærke og vedholdende, når det gælder. Og at vi får adgang til en styrke, der rækker ud over os selv, at vi får adgang til en styrke, som kommer udefra.
Denne energi giver mennesket en utrolig stamina – udholdenhed og vedholdenhed, så vi kan blive ved med at virke og gå på jorden, som det guddommelige og oprindelige menneske.

Så lad os stå sammen og støtte hinanden i at få disse 3 energier til jorden. Der er brug for disse energier og den bevidsthed, de vil bibringe, og det er så vigtigt at få det gjort og få det delt. 
Jeg tror på din støtte. 
Der kommer yderligere praktiske oplysninger angående afrejse, ophold, hjemrejse osv., og der vil blive oprettet en begivenhed samt en gruppe til udveksling og praktiske delinger.
Jeg glæder mig til at tjene på denne måde også. 

I al ydmyghed – tak for muligheden.

Læs mere om tidspunkt osv. på Facebook ved at klikke her eller på billedet øverst.

Hvis du har spørgsmål eller andet til rejserne, er du meget velkommen til at ringe til mig på: 2019 2221 elller skrive en e-mail til: mail@nielspeterbach.com

 

English:
3 spiritual journeys: Crete, Australia and Island

I was guided to go to 3 different places.
The first journey will seriously kick-off the work I’m supposed to do as a link between Earth and the Universe.
That means that I have to make myself available and go out – in this case to 3 different places on Earth to download – canalize and communicate – energies that we need.
On the specific day of downloading the energy the once that are going on the journey to support will gain full access to it also to teach others to use it once we get back.
T
here will be a matter of exchange for the teachings I will do, but the hotels and transport will be at your own cost.
I will share where we are staying, how to get the cheapest transport, the possibility of sharing a car and so on. You will join a group to share all the practical information once you sign up for the journey.
The journeys are:
21. December 2018, Aghia Triadha, Crete. The Divine Human.
20. March 2019, Blue Mountains, Australia. The Native Human.
21. June 2019, Stapafell, Island. The Persistent Human.

1. Crete, Aghia Triadha, 21. December 2018 – Winter Solstice
The Divine Human
By this first journey a triad of spiritual journeys will begin. The firs twill be distant to Crete.

We are to create a spiritual community about working with the light for ours and the Earths common good.

We will be relieved of many burdens with this specific energy that we are to download at Crete. We will be cleansed and we can use the energy to cleanse ourselves and others. From this energy we will learn about intimation and acceptance of ourselves and others, about humility towards ourselves and others and to be able to let go of whatever we ask to let go of – in a good way and access to a new kind of manifesting. 

The fire is and important part of this energy and it is an old shamanic ceremony that will be transferred so that it no longer will be as practically bound as before – so easier to use and do – to get to more people by fare distances and without having to be physically present. It will be more accessible for more people.

This work will be support by guides from the ancient times the shamans that worked with the elements – the Earth, the Plants and the Animals as helpers and the ancestors that always will be honored and remembered.

From the guides of the ancient times comes a great wish and request to unite all people of the Earth regardless origin. A union in which we help each other with each of our specific skills and this way raise the level of consciousness on how to be humans on Earth – amongst us as humans and amongst all that surrounds us.

With this energy we are to feel that we all – each and every one of us – are divine and that we can make great changed within ourselves, for each other and on Earth by believing and by standing side by side helping each other. We are all divine. The divine meets us with this energy. That is why we must go to Crete – The Isle of Gods.

 

Let us stand united and support each other on this first of tree energies coming to Earth. We need these energies and the level of consciousness they bring – it is so important to do this and to share and spread out.

I believe in your support.

There will be additional practical info about the traveling, scheduling, hotels etc. in the group for the supports and travelers once you signed up to go.

I look forward to serving this way as well and to work alongside of you.

I am truly humble and grateful for this opportunity.

 

Practically:

I will go and arrive at Crete 15. December and I will expect you there at least at the 17. At 12 pm. The teachings will begin in the afternoon of 17. and again at 21. from 12 pm.

Sign up by texting: 0045 20192221 or by e-mail: mail@nielspeterbach.com.

The price for attending the teachings and download including free access to using and teaching the energy:

280 Euro

Your participation is not valid until you paid the fee.

There are many cheap flights to Crete especially if you travel with only a carry-on. The hotels fee will be around 40 Euro per night. Hotels will be added later in this description. You can rent and share a car this way it will be really cheap. If you rent a car when you book your flight it will be really cheap around 30 Euro per day.

More practical will follow when you sign up and enter the group for participants.

www.nielspeterbach.com